Referenciák

Az elmúlt 19 évben nagy szakmai tapasztalatot és gyakorlatot szereztünk társasházi projektek teljes körű megszervezésében és lebonyolításában. Számos projektünk épült meg az elmúlt két évtized alatt. Dolgoztunk kisebb 4 lakásos, és nagy 48 lakásos társasházakon is. Számos esetben a kivitelezés után az épületek üzemeltetését is cégünk végzi. A beruházás és fenntartás teljes spektrumában szereztünk tapasztalatot irodánk fennállása során.

Millenáris ház

Budapest II. kerület

37 lakásos társasház, földszinten orvosi rendelő, szépségszalon, üzlet, emeleten irodák, a Millenáris park közvetlen szomszédságában. Saját beruházású, a projekthitel konstrukcióval közel 1,5 Mrd Ft-ból, két pincei garászszinttel földszint plusz hat emelet tetőtér beépítéses épület összesen 4000 m2 beépített területtel valósult meg. A projektmanagment  feladatokat, a generálkivitelezést,  az értékesítést a Focus Home Kft végezte.

Madárhegyi 4 lakásos társasházak

Budapest XI. kerület

A Madárhegyen található Madárterasz zöldotthonok építésének teljeskörű projekt menedzsmentje, az építési tevékenység teljeskörű szervezése, irányítása.

Lóczy Lajos u.

Budapest II. kerület

6 lakásos társasház a Rózsadomb Pasarét fölötti részén fekszik a földszinti lakásokhoz nagy saját kerttel. Részben építőközösségi, részben saját beruházás teljes szervezését, generálkivitelezését és az értékesítést cégünk látta el.

Józsefhegyi út

Budapest II. kerület

Családias jellegű, 4 lakásos társasház saját beruházásban és generálkivitelezésben, csendes laza beépítésű zöld környezetben, exkluzív lakásokkal készült.

Ferenchegyi út

Budapest II. kerület

Családias jellegű 3 lakásos társasház saját beruházásban és generálkivitelezésben, csendes laza beépítésű környéken, exkluzív lakásokkal.

Rózsahegyi u.

Budapest II. kerület

A 17 lakásos társasház, földszinten üzlettel a Mechwart liget fölötti csendes utcában épült. Az épület saját beruházásban, cégünk generálkivitelezésében valósult meg. A hely központi fekvése miatt jó a közlekedése, de a nagy belső udvarban és a közvetlen szomszédságban nagy zöld területek vannak.

Bimbó u. 32/A

Budapest II. kerület

Rózsadomb patinás utcájában, saját beruházásban és generálkivitelezésben épült 7 lakásos társasház. Közel a belvároshoz, mégis zöld környezetben helyezkedik el. Az épületben tágas, világos lakások találhatóak, cégünk irodája 14 éve az épület földszintjén található.

Az építkezés megkezdődött!

A Rózsadomb alsó részén, a Barsi utcában, zöld, ősfás környezetben,  közlekedés szempontjából is ideális helyen elhelyezkedő több mint 1800 m2 területű telken épül legújabb 11 lakásos társasházunk.

Megnézem