Barsi utca 4.

A Barsi utca végén, a Rózsadomb alsó részén, zöld, ősfás környezetben épül a újépítésű társasházunk. A csendes, nyugodt utcában, közlekedés szempontjából is ideális helyen elhelyezkedő több mint 1800 m2 területű telken 11 lakás várja lakóit.

Az építkezés

Az építkezés a terveknek megfelelően halad. Szerkezetkész az épület, a válaszfalak és a belső szerelvények elhelyezése folyik jelenleg is.

Környezet


Barsi Villa a Rózsadomb alsó részén csendes kis zsákutcában a Barsi utca végén található. Az 1857 m2-es telek tágas elhelyezést biztosít a társasháznak. A város felé széles utca, a Szabadság hegy felé a közvetlen szomszédságban elhelyezkedő Bibó Park nyújt tág tereket és enged egyedi kilátást a Vár és Szabadság hegy felé. Barsi utca csendes, ősfás környezetben, pár perc sétára van a Millenáris Parktól és a Mechwart Ligettől. Közlekedésben a Margit körút és a Széll Kálmán tér közelsége jelent nagy előnyt, és a Bel Budai Városközpont, hivatali és bevásárlási lehetőségek is gyalogos távolságon belül elérhetőek.

Lakások

Minden lakás tág, világos terekkel biztosítja a lakók számár az otthonlét örömét. Az épületet körülölelő zöld környezethez, és a lenyűgöző kilátáshoz a különböző lakások más-más módon biztosítanak kapcsolatot. A földszinten teraszok és saját kertrész, emeleteken erkélyek, a penthouse lakásokhoz nagyméretű teraszok tartoznak.

L6

L6 lakás 106 m2

Négyszobás emeleti lakás két terasszal szép kilátással a Budai vár felé.

Részletek, alaprajz »

Műszaki tartalom

Az épület tervezése és kivitelezése során elsődleges szempont a magas fokú technológiai és fenntarthatósági követelményeknek és elvárásoknak megfelelés. A legkorszerűbb anyagokkal, kimagasló hőszigetelési megoldásokkal, a legmodernebb hőszivattyús, padló és mennyezeti hűtés-fűtési rendszerekkel az épület gazdaságosan fenntarthatóan nyújtja a legmagasabb színvonalat.

Szerkezet

Monolit vasbeton, alapozás, tartó és körítő falak, pillérek, födémek

Falszerkezetek

Lakáselválasztó falak: Silka hanggátló tégla, előtétfalazat, válaszfalak: Porotherm 10 N+F

Nyílászárók

Alu/Fa tokszerkezet, 5 rétegű üvegezés, nappaliban toló/bukó üvegfal

Villanyszerelés

Lakásonként 3×16 A áramkapacitás, Legrand Valena vagy hasonló szerelvények kiviteli terv szerint.

Lift, kapuk

6 személy / 630 kg teherbírású lift (Kone), szekcionált automata garázskapu (Hörmann)

Gépészet

Központi rendszerű levegős hőszivattyú, mennyezet fűtés/hűtés, kiegészítő padlófűtés, helyiségenkénti hőmérsékletszabályozós, egyedi mérős.

Választási lehetőségek

Lehetőség van hideg/meleg burkolatok, csaptelepek, szaniterek, belső ajtók kiválasztására.

Változtatási lehetőség

Műszaki lehetőségek függvényében lehetőség van a belső kialakítás változtatására egyedi igényeknek megfelelően.

Értékesítés

Kérdése van, esetleg egy konkrét lakás érdekli?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresse értékesítési kapcsolattartóját:

Deichler Tibor
Focus Home Ingatlanfejlesztő Kft.
+36 20 943 5953
1024 Budapest, Bimbó út 32/a

vagy küldjön üzenetet nekünk: